Geomania Facebookta!Geomania'da ki değişiklikleri sosyal medyada takip etmek için Anasayfamızda ki "Beğen" butonuna tıklayınız.
Birkaç okuldan Tübitak Olimpiyat komitesi sınavdan 1-2 gün önce özel devlet ayrımını kaldırmış diye duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Eğer öyleyse baraj kaç olur ( geçen sene ayrım olmasaydı 13 müş. Bu sene bence 12.5 falan olur diye düşünüyorum)
Alıntı yapılan: kriptoman - Haziran 09, 2016, 07:07:25 ösBirkaç okuldan Tübitak Olimpiyat komitesi sınavdan 1-2 gün önce özel devlet ayrımını kaldırmış diye duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Eğer öyleyse baraj kaç olur ( geçen sene ayrım olmasaydı 13 müş. Bu sene bence 12.5 falan olur diye düşünüyorum)Böyle bilgileri nereden duyduğunuzu merak ettim doğrusu, Ayrıca size bu bilgiyi veren kişi (!) geçen sene ayrım olmasaymış baraj 13 olurmuş bilgisini de mi verdi ? Bilgileri Azer hocadan, Optikleri kontrol eden görevliden mi alıyorsunuz ? Olimpiyat Komitesi Böyle bir karar verecekse, neden sınavdan 1-2 gün önce yapsın ? (!).
Tübitak ın sitesinde birinci aşama sonuçlarının 1.5 ay içinde açıklanır yazıyor şu ana kadar hiç öyle açıkladıklarını görmedim üstelik Tübitak sınav haklarını gizli tutar değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bildirme zorunlulugu yoktur.
13 net yapan bir arkadaşı varsa ve 50 inci oldu ise bilebilir. Ve bizim okulda geçen sene bu durumda biri vardı.
Alıntı yapılan: halils00 - Haziran 09, 2016, 07:31:43 ös13 net yapan bir arkadaşı varsa ve 50 inci oldu ise bilebilir. Ve bizim okulda geçen sene bu durumda biri vardı. Halil bey haklı mantıklı düşünmenizden ötürü Kutlarım.
Geçen sene 2 aydan uzun sürede açıkladılar anlaşılan devlet özel ayrımı olmadan birinci aşamayı geçmesi mümkün olmayanları kızdırdım